Compresor instalatie

icon
Diensten

Compressoren

Mosterd Naaldwijk levert als A-dealer niet alleen compressoren en compressor onderdelen, maar is ook uw adres voor bedrijfsklare installatie. Als dealer van KAESER compressoren kunnen wij u compleet programma leveren met een effectieve capaciteit van 230 tot 72.500 ltr / min of uitgedrukt in het vermogen van 2 tot 450 kW.

KAESER met de K van Kwaliteit

Kaeser Is een van de grootste en meest succesvolle producenten van persluchtsystemen in Europa met wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een consequente klantgerichtheid, waaruit innovatieve producten en geavanceerde systeemoplossingen voortkomen.

Het door KAESER ontwikkelde en alsmaar verder geoptimaliseerde SIGMA-PROFIEL bespaart tot 15 procent energie in vergelijking met traditionele schroefrotorprofielen. In elk KAESER-schroefcompressorblok werken rotoren met dit energiezuinige profiel. Hun gebruik in het specifiek gunstigste werkpunt zorgt voor de hoogst mogelijke energie-efficiëntie. Dankzij het geoptimaliseerde SIGMA-PROFIEL en de aanzuigkanalen die specifiek zijn ontwikkeld voor een gunstige stroming.

  • Energiebesparingen tot 15%
  • Zeer lange levensduur dankzij uiterst precies afgestelde wentellagers.
  • Hoge betrouwbaarheid door productie op uiterst precieze machines met geringe productietoleranties.
  • De compressorblokken worden door KAESER zelf ontwikkeld en geproduceerd.