Mosterd Naaldwijk

Over Mosterd Naaldwijk

Mosterd Naaldwijk sinds 1929 gevestigd in Naaldwijk

In al die jaren hebben wij in het Westland een bekende naam opgebouwd als een service verlenend bedrijf in de techniek. Na de oorlog werden de Macks en Diamonds, die het geallieerde leger achterliet omgebouwd en technisch gerepareerd. Ook vele tankwagens voorzien van compressoren verlieten de werkplaats. Op deze basis van jarenlange ervaring groeide Mosterd uit tot een specialist op het gebied van compressoren, remmen, hydrauliek en leverancier van technische onderdelen.

Jaco Mosterd heeft nu de leiding van het bedrijf. Met een voorliefde en aandacht voor techniek, in het bijzonder op het gebied van perslucht is hij de trotse eigenaar. Behalve in de industrie vindt nu ook de tuinbouw de weg naar Mosterd voor “Perslucht op maat”. Wat garant staat voor een directe besparing op de investering en een energiezuinige perslucht oplossing.

Verkoopbalie

Achter de balie het gezicht van Mosterd ook geen onbekende Westlander, Gerrit meer dan 30 jaar werkzaam bij Mosterd Naaldwijk. Ook Jamie is bij velen Westlanders bekend. Zij zijn de vraagbaak voor technische onderdelen. Door hun ervaring op dit gebied is Mosterd Naaldwijk in staat, altijd, en snel een pasklaar antwoord te geven. Of direct te leveren uit het assortiment van ruim 20.000 onderdelen. Kortom een magazijn wat er mag zijn!

De Werkplaats

Waar u terecht kunt voor slang reparaties en assemblage of alles op het gebied van remmen zwaait Hans al meer dan 25 jaar de scepter. Hij heeft meer dan 3.500 verschillende nippels tot zijn beschikking om u te helpen. Volgens eigen zeggen komt het antwoord: “Kunnen wij niet leveren” niet voor in zijn vocabulaire. Desnoods past hij u kapotte slang of nippels aan om u toch te kunnen helpen.

Buitendienst

Sinds een aantal jaren komen onze monteurs John, Jack en Mitchel bij de klanten langs voor de service aan compressoren of leidingwerk. Zij genieten van een jarenlange brede ervaring van techniek in de tuinbouw en zijn geschoold als erkent monteur Kaeser compressoren. Mosterd Naaldwijk levert ook Turnkey perslucht installatie van stopcontact tot en met gebruiker.