icon
Diensten

Voor bedrijven met een groter perslucht verbruik leveren wij complete perslucht installaties bestaande uit één- of meer compressoren, perslucht conditionering, leidingwerk en opslag.

A-dealer van Keaser

Mosterd Naaldwijk PersluchtinstallatieMosterd Naaldwijk levert als A-dealer niet alleen compressoren en compressor onderdelen, maar is ook uw adres voor bedrijfsklare installatie. Als dealer van KAESER compressoren kunnen wij u compleet programma leveren met een effectieve capaciteit van 230 tot 72.500 ltr / min of uitgedrukt in het vermogen van 2 tot 450 kW.

Kaeser Is een van de grootste en meest succesvolle producenten van persluchtsystemen in Europa met wereldwijd meer dan 6.000 medewerkers. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een consequente klantgerichtheid, waaruit innovatieve producten en geavanceerde systeemoplossingen voortkomen.

Het door KAESER ontwikkelde en alsmaar verder geoptimaliseerde SIGMA-PROFIEL bespaart tot 15 procent energie in vergelijking met traditionele schroefrotorprofielen. In elk KAESER-schroefcompressorblok werken rotoren met dit energiezuinige profiel. Hun gebruik in het specifiek gunstigste werkpunt zorgt voor de hoogst mogelijke energie-efficiëntie. Dankzij het geoptimaliseerde SIGMA-PROFIEL en de aanzuigkanalen die specifiek zijn ontwikkeld voor een gunstige stroming.

  • Energiebesparingen tot 15%
  • Zeer lange levensduur dankzij uiterst precies afgestelde wentellagers.
  • Hoge betrouwbaarheid door productie op uiterst precieze machines met geringe productietoleranties.
  • De compressorblokken worden door KAESER zelf ontwikkeld en geproduceerd.
     

PersluchtanalysePerslucht Analyse

Het energieverbruik bedraagt 70% van de totale kosten van een persluchtinstallatie.Optimalisatie van uw persluchtinstallatie door analyse van de eisen, gecombineerd met een debietmeting op uw huidige installatie kan aanleiding geven tot forse energie besparingen. U bespaart kosten door een analyse te doen voor de persluchtbehoefte

Perstlucht is samen met koeling één van de grotere energie gebruikers. Als vuistregel verbruikt een compressor in vollast 0,10 kWh/m3, dit is wel afhankelijk van het type compressor. Wij optimaliseren persluchtinstallatie door analyse van de persluchteisen.  Dit gecombineerd met een debietmeting op uw huidige compressor-installatie. Dit kan aanleiding geven tot forse energie besparingen.