Vacature voor een baan in de persluchttechniek


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de technische sector? Heb je affiniteit met techniek en wil je graag werken bij een innovatief bedrijf? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Als monteur buitendienst ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van persluchtsystemen bij onze klanten. Je voert inspecties uit, lost storingen op zodat de werkzaamheden en productie van onze klanten niet stil komen te liggen. Je werkt nauw samen met collega's om projecten tot een succesvol einde te brengen.

Wat vragen wij?

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en affiniteit hebt met mechanische systemen. Ervaring in de persluchttechniek is een pré, maar geen vereiste. Belangrijker is dat je leergierig bent en bereid bent om nieuwe kennis op te doen. Daarnaast dien je nauwkeurig te kunnen werken en oplossingsgericht te denken. Het rijbewijs B is vereist voor deze functie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door nauw samen te werken met collega’s. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, pensioenregeling en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Mosterd Naaldwijk

Ons bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in persluchttechniek. Wij leveren hoogwaardige producten en diensten aan diverse industrieën, waaronder de glastuinbouw, voedselverwerking en de medische sector. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Hoe solliciteer je?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@mosterdnaaldwijk.nl  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen over de functie of ons bedrijf? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer +31 174 625 467

Bekijk de vacature op Indeed

Bekijk de vacature op Westlandsebanen